Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next

Veranda Tiel

Ook u in Tiel kunt u over een veranda in de tuin beschikken die werkelijk maatwerk is en speciaal voor u ontwikkeld is. Uw tuin verbergt vaak veel geheimen voor u. Geheimen die ontsloten kunnen worden door gebruik te maken van een getraind en ervaren oog en ervaren handen met groene vingers. Het kan dan om zeer veel verschillende zaken gaan, zoals de planten en bloemen die het beste bij uw tuin passen, de mogelijkheid voor een vijver, maar ook de meer praktische kant kan vaak verbeterd worden.

Een mooi voorbeeld hiervan is een veranda voor uw woning in Tiel.

Misschien heeft u in Tiel nog geen veranda of bent u niet geheel tevreden over uw veranda. Bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf zijn we in staat om aan de hand van uw wensen en dromen het optimale uit uw tuin te halen, in zowel praktisch als esthetisch opzicht.

Wij maken uw veranda in Tiel mogelijk

We snappen dat u uw tuin als een verlenging ziet van uw woning, een integraal onderdeel. Het is een belangrijke plek, waar u en uw familie vele uren willen doorbrengen. Niet alleen hebben we dan te maken met verschillende tuinen, maar ook met verschillende smaken.

Of het u nu gaat om een veranda voor uw tuin in Tiel of bijvoorbeeld een tuinhuisje, wij kunnen het speciaal voor u ontwikkelen.

Zo kunt u ons ook aanspreken als u op zoek bent naar een tuinarchitect. Samen met u worden uw wensen en dromen omtrent uw tuin dan uitgekristalliseerd en verwerkt in een helder werkplan, zodat u precies weet hoe uw droomtuin gerealiseerd kan worden.

Een veranda of terras voor uw woning in Tiel kan uiteraard ook als los project worden uitgevoerd door ons. Houtwerk, beplanting en straatwerk zijn slechts voorbeelden van onze dienstverlening.

Uw dromen en wensen, ons doel

We zijn een jong, enthousiast bedrijf dat al sinds 2005 onder de naam J. Versteegh Hoveniersbedrijf actief is. Echter komt het bedrijf voort uit al zeer veel opgedane ervaring. Tuinen en alles wat daar bij hoort zijn onze passie. Een succesvol afgerond project is iets waar wij met gepaste trots op terugkijken.

Ook u in Tiel kunt genieten van een door ons aangelegde veranda, watertuin, tuinontwerp, straatwerk enzovoort.

Het staat u vrij om simpelweg uw mogelijkheden met ons te bespreken. Misschien heeft u hele heldere ideeĂŤn over uw tuin en zoekt u een uitvoerder die deze kan waarmaken, of misschien zoekt u iemand die u kan wijzen op de werkelijke mogelijkheden die uw tuin verbergt? Wij helpen u graag. Neem dus contact op voor advies, vragen of een vrijblijvende offerte, we staan voor u klaar.

|Ook u in Tiel kunt u over een veranda in de tuin beschikken die werkelijk maatwerk is en speciaal voor u ontwikkeld is. Uw tuin verbergt vaak veel geheimen voor u. Geheimen die ontsloten kunnen worden door gebruik te maken van een getraind en ervaren oog en ervaren handen met groene vingers.

Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!