Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next

Tuinontwerp Leerdam

Tuinontwerp Leerdam is een van de activiteiten die we bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf uitvoeren. We zijn specialist in het ontwerpen van de meest exclusieve droomtuinen in ieder formaat. Een goed ontwerp schud je niet even zomaar uit je mouw. Een goed ontwerp wordt geboren door middel van een persoonlijk gesprek waarin we al uw ideeĂŤn, wensen en fantasieĂŤn samenvoegen. Het liefst doen wij dit op locatie. Mocht de locatie echter nog in aanbouw zijn dan kunnen wij een zeer belangrijke adviserende rol vervullen in het algehele eindresultaat.

Wij hebben een team van specialisten om al uw Tuinontwerp Leerdam vakkundig uit te voeren. Een mooie tuin begint tenslotte met een mooi ontwerp. Uw persoonlijk Tuinontwerp Leerdam Droomt u al tijden van een loungebank, zonneterras, buitenkeuken of een ideale speelplek voor de kinderen? Misschien heeft u liever een strak design of juist heel veel groen. Tuinontwerp Leerdam maakt het voor u mogelijk. Ook kunt u bij ons een persoonlijk ontwerp laten maken en er vervolgens zelf mee aan de slag gaan. Zie hoe uw ideeĂŤn tot leven komen en geniet van het eindresultaat. In elke tuin wordt geleefd.

Beleef het als een soort buitenkamer en denk aan een barbecue met familie en vrienden, kinderen die rondrennen, spelen en genieten van de ruimte maar ook dat ene rustgevende moment van de dag waarop u heerlijk van de voorjaarszon kunt genieten met een kopje koffie op schoot. Omdat elke tuin en situatie anders is werken wij uw ideeĂŤn zo nauwkeurig mogelijk uit voor een exclusief, verbluffend en persoonlijk resultaat.

Tuinontwerp Leerdam : Trends en stijlen

Ieder design is uniek in zijn eigen soort. Bij Tuinontwerp Leerdam zijn wij gespecialiseerd in verschillende trends die elkaar afwisselen en stijlen die zowel modern als tijdloos kunnen zijn. Gaat uw voorkeur uit naar strak eenvoudig en verrassend of bent u meer van het klassieke en landelijke?

Elke trend en stijl is te creëren zoals u hem wenst. Het kan zijn dat uw tuin klein en knus of juist groot en ruimtelijk is, wij laten u graag zien dat iedere tuin potentie heeft om omgetoverd te worden in een juweeltje van Zen, Cottage, Japans of misschien wel in mediterraanse stijl.

De juiste materialen

De ene tuin is geheel betegeld en makkelijk in onderhoud, waar de andere tuin vol groen is aangelegd. Essentieel zijn de afmetingen, omgeving, bezonning en de grondsoort. Goed Tuinontwerp Leerdam zorgt ervoor dat het een plek wordt waar u graag wilt zijn, een oase voor rust of juist de gewenste ontspanning. Dit creëren wij door met u de juiste keuzes te maken van materialen en accessoires. Denk aan gazon, kunstgras, grindtegels, natuursteen enzovoorts.

Er zijn vele soorten en maten van materiaal. Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het altijd naar wens is. Ons professionele team bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat elk detail tot in de puntjes met u wordt besproken. Is het eindresultaat zoals gewenst dan worden een werkbeschrijving en offerte gemaakt en kunnen we beginnen met de aanleg van uw droomtuin. “Elke tuin zijn eigen identiteit”.

Contact voor Tuinontwerp Leerdam

Bezoek onze website voor foto’s en overige informatie. Heeft u verder nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!