Tuinontwerp Gorinchem is een karwei met veel verschillende aspecten. Het bedrijf van hovenier Jurgen Versteegh heeft de ervaring en de expertise om alle aspecten van het ontwerpen en aanleggen van een tuin op zich te nemen. Misschien wilt u een boom laten planten of een gazon laten aanleggen. Of misschien is het terras als loungeplek wel het belangrijkste onderdeel. Bij ons bent u in ieder geval aan het juiste adres.

Trends en stijlen met Tuinontwerp Gorinchem

Ieder design is uniek in zijn eigen soort. Bij Tuinontwerp Gorinchem zijn wij gespecialiseerd in verschillende trends die elkaar afwisselen en stijlen die zowel modern als tijdloos kunnen zijn. Gaat uw voorkeur uit naar strak eenvoudig en verrassend of bent u meer van het klassieke en landelijke?

Elke trend en stijl is te creëren zoals u hem wenst. Het kan zijn dat uw tuin klein en knus of juist groot en ruimtelijk is, wij laten u graag zien dat iedere tuin potentie heeft om omgetoverd te worden in een juweeltje van Zen, Cottage, Japans of misschien wel in mediterraanse stijl.

Uw eigen stijl

Droomt u al tijden van een loungebank, zonneterras, buitenkeuken of een ideale speelplek voor de kinderen? Misschien heeft u liever een strak design of juist heel veel groen. Tuinontwerp Gorinchem maakt het voor u mogelijk. Ook kunt u bij ons een persoonlijk ontwerp laten maken en er vervolgens zelf mee aan de slag gaan. Zie hoe uw ideeĂŤn tot leven komen en geniet van het eindresultaat. In elke tuin wordt geleefd.

Beleef het als een soort buitenkamer en denk aan een barbecue met familie en vrienden, kinderen die rondrennen, spelen en genieten van de ruimte maar ook dat ene rustgevende moment van de dag waarop u heerlijk van de voorjaarszon kunt genieten met een kopje koffie op schoot. Omdat elke tuin en situatie anders is werken wij uw ideeĂŤn zo nauwkeurig mogelijk uit voor een exclusief, verbluffend en persoonlijk resultaat.

Een tuin om in te genieten: tuinontwerp Gorinchem

Of u nu op het platteland of in de stad woont: niemand kan zonder groen. Planten horen er bij en geven kleur en geur aan het leven. Daarnaast is het ook leuk om ze te verzorgen. Mensen houden van bloemen en andersom. Daarom is een tuinieren een veel voorkomende bezigheid. Hoe beperkt de ruimte soms ook is. Maar er valt natuurlijk weinig te tuinieren zonder een degelijk ontworpen en aangelegde tuin. Een tuin die niet alleen aan uw wensen voldoet maar die ook uitnodigt om er veel tijd in door te brengen. Daarvoor kunt u uiteraard te allen tijde bij ons terecht. Wij helpen u graag op weg naar een plantrijke toekomst.

Contact ons voor uw tuinontwerp in Gorinchem

Wanneer u geïnteresseerd bent in tuinontwerp Gorinchem kunt u voor verdere informatie contact met ons opnemen. Dit kan via e-mail of telefonisch. Ook kunt u via ons contactformulier uw vragen of opmerkingen achterlaten.