Voor Tuinonderhoud Tiel bent u bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en bedrijfsterreinen. Ook uw tuin is een rijk bezit en kan een grote bijdrage leveren aan uw woonplezier, vooral als deze er goed verzorgt bij ligt. Tegenwoordig hebben we vaak te weinig tijd door andere bezigheden om te investeren in goed onderhoud van uw tuin. Ook is het natuurlijk mogelijk dat u geen groene vingers heeft en tuinieren niet echt uw hobby is. In beide gevallen kunnen en willen wij bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf graag helpen door uw Tuinonderhoud TIel uit handen te nemen.

Tuinonderhoud Tiel: Boomonderhoud

Snoeien en boomverzorging doe je niet zomaar eventjes, het is een vak dat scholing en ervaring vereist. Behalve theoretische kennis hebben wij ook de nodige praktijkervaring in deze vorm van Tuinonderhoud Tiel. Wij zijn in het bezit van professioneel en speciaal klimgereedschap om zowel kleine als grote bomen op deskundige wijze te rooien en te snoeien. Veiligheid staat bij ons op de eerste plek en daarom zijn al onze machines VCA gekeurd.

Als u een idee heeft wat u met een bepaalde boom wilt kunnen wij de boom hierin “begeleiden.” Zodat hij bijvoorbeeld geen laaghangende takken krijgt, of zodat hij in een bepaalde vorm groeit. Ook dingen als dood hout verwijderen kunnen we zonder problemen doen. En als u een boom uiteindelijk liever kwijt wilt kunnen wij hem rooien, en de stronk verwijderen met onze stobbenfrees. Daarmee kunnen we zelfs door kleine achterpaadjes komen, gezien hij maar 90 cm breed is.

Tuinonderhoud Tiel: Verticuteren en uw gazon

Het verticuteren van een gazon is essentieel om dit gezond te houden. Na verloop van tijd ontstaat er een laag van allerlei dingen op de bodem van het gazon. Meestal is dit voornamelijk mos, dat samen met bijvoorbeeld gemaaid gras een laag viltachtig materiaal vormt. Deze laag ontneemt het gazon zonlicht en zuurstof, waardoor het langzaam steeds minder gezond gaat worden naarmate deze lag dikker wordt. Toch is deze laag essentiĂŤel om het gazon gezond te houden. Een dunne laag beschermt de bodem namelijk juist tegen hitte en het verlies van water. De balans hierin vinden is dus belangrijk. Normaal gesproken adviseren we om het gazon tweemaal per jaar te verticuteren. Met een verticuteermachine is dit stukje van uw Tuinonderhoud Tiel relatief snel gedaan. En u heeft er nog minder zorgen aan als u dit aan ons uitbesteedt. Wij kunnen uw gazon ook regelmatig maaien als u dit liever niet zelf doet. De geur van versgemaaid gras blijft toch een van de grotere pluspunten van een versgemaaid gazon. En zo kost dit u geen moeite of tijd.

Tuinonderhoud Tiel: Bestrating

Ook uw bestrating moet natuurlijk onderhouden worden. Als u dit niet doet gaat er onkruid tussen groeien, en kan er door vochtoverlast ook algengroei ontstaan. ’s Winters kan door vorst de bestrating glad worden, of zelfs helemaal volsneeuwen. Dit zijn allemaal dingen waar we iets aan kunnen doen.

Contact ons voor Tuinonderhoud Tiel

Als u geïnteresseerd bent om een van deze onderdelen van Tuinonderhoud Tiel aan ons uit te besteden kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt uw vragen of opmerkingen achterlaten op ons contactformulier, of u kunt even bellen of e-mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.