Of u nu een tuintje voor of achter uw rijtjeshuis heeft, een tuin die uw hele huis omzoomt, of misschien een tuin bij uw bedrijfspand: die tuin moet regelmatig onderhouden worden om hem geheel tot zijn recht te laten komen. Bomen, bloemen en planten groeien beter, voller en harder als ze de juiste zorg en aandacht krijgen. Hierom verzorgen we bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf volledig Tuinonderhoud Culemborg.

Voor elke tuin bieden we een bijpassende dienst aan. Of u nu wekelijks uw gazon gemaaid wilt hebben, in het voor- en najaar uw planten goed gesnoeid wil hebben, of eindelijk eens die boom wilt laten rooien. Graag vertellen we u hier wat meer over al dit soort activiteiten. Als u wilt kunt u echter meteen contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Ook kunt u uw vragen op onze contactpagina achterlaten.

Tuinonderhoud Culemborg voor bedrijven

Wat is er nou een beter visitekaartje voor uw bedrijf dan de prachtige bedrijfstuin die bij uw pand hoort? En uw bedrijfsterrein is vast groter dan de tuin. Ook bestrating moet onderhouden worden. U wilt tenslotte niet dat deze glad wordt door vocht, algengroei of vorst. Hierom hebben vele bedrijven hun Tuinonderhoud Culemborg al aan ons uitbesteed. Zelfs met het onderhouden van tuinen bij tankstations hebben we geen moeite.

Bij bedrijven komen bepaalde werkzaamheden veelvuldig voor. Het maaien van grasvelden bijvoorbeeld doen we normaal gesproken eens in de drie weken. Hier gebruiken wij onze professionele Avant 530 shovel voor, zodat zelfs het grootste grasveld geen probleem is. Ook het verwijderen en voorkomen van onkruid, op de bestrating en in het groen, is regelmatig nodig. Hagen hoeven minder vaak geknipt te worden, dat is vooral afhankelijk van het weer. Bij minder gunstig weer groeien die minder snel en zien ze er langer verzorgd uit. Ook kunnen we ’s winters de bestrating geheel sneeuwvrij maken, zodat uw bedrijfsterrein voor iedereen toegankelijk is. Als we dicht bij de openbare weg werken zetten we altijd een stuk weg af met pionnen, maar we hinderen de verkeersstroom zo min mogelijk. Een verzorgd terrein dat niet bereikbaar is, is tenslotte weinig waard.

U vindt elders op onze website foto’s van bedrijfsterreinen die we onderhouden. Zo kunt u zien hoe mooi uw bedrijfstuin eruit kan zien als u ons inschakelt voor uw Tuinonderhoud Culemborg. Zonder dat het u verder tijd kost.

Tuinonderhoud Culemborg voor particulieren

Voor particulieren is Tuinonderhoud Culemborg misschien nog wel belangrijker. Uw huis is toch een verlengstuk van uzelf, uw eigen smaak en persoonlijkheid. En uw tuin is een belangrijk deel daarvan.

Uw tuin kan u ook een stukje comfort brengen. Of u nu van binnenshuis naar uw tuin kijkt, of er het liefst zo vaak mogelijk middenin zit. Maar om optimaal van dat comfort te genieten moet de tuin wel goed onderhouden zijn. En ook al heeft u buiten uw drukke leven tijd om te tuinieren, is het maar de vraag of u het ook graag doet. Gelukkig doen onze ervaren hoveniers niets liever. Of we nu uw gazon of haag bemesten, mos en onkruid bestrijden, uw haag knippen, bomen en planten opbinden, snoeien, of opkronen. Alles doen we met plezier, en met jarenlange ervaring. Deze ervaring brengen we ook met hetzelfde enthousiasme over op de leerlingen die we regelmatig hebben. We zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Voor de jongere generatie, en om onze eigen kwaliteit en vakkennis continu scherp te houden, en daar profiteert u van.

Dus heeft u behoefte om uw Tuinonderhoud Culemborg uit te besteden?

Schroom dan vooral niet. Bel ons, stuur een e-mail, of laat een berichtje achter op onze contactpagina.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de beste oplossing voor uw situatie te bespreken.