We zijn bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf een specialist in tuinen. Voor tuinaanleg Leerdam bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Wij ontwerpen de tuin die bij u past. Droomt u van een mooie binnentuin, vijver of bent u toe aan nieuwe sierbestrating? Wat u ook voor ideeën heeft, wij werken ze graag met u uit en maken een persoonlijk ontwerp speciaal voor u op maat.

Tuinaanleg Leerdam: Binnentuin

Binnen maar toch ook buiten. Tuinaanleg Leerdam creëert de prachtigste binnentuinen. Een stukje zen in huis of op kantoor. Een plek om uw rustmoment te pakken, een ontmoetingsplek voor bezoekers of om gezellig te brunchen met collega`s. Het is allemaal mogelijk. Een binnentuin kan zowel in de zomer als in de winter erg praktisch zijn. Met goede zorg en heel veel plezier leggen wij voor u een prachtig stukje groen aan.

Tuinaanleg Leerdam: watertuinen

Een watertuin is de ideale en ultieme paai- en schuilplek voor vissen en zeer goed voor de biodiversiteit, macro- en microfauna. De planten, die ook zuurstof produceren, zuiveren tegelijk ook het water. De broedeilanden zorgen ervoor dat de watertuinen niet worden geplunderd door meerkoeten maar bieden ook broedgelegenheid voor eenden, zwanen, ganzen en meerkoeten. Het aanleggen van oeverbeplanting zorgt voor een natuurlijke overgang tussen het water en het vaste land. Hierdoor kunnen amfibieën zich makkelijker verplaatsen. Ook kunt u een kale oever met wat rijshout en planten behoorlijk opleuken.

Tuinaanleg Leerdam: Vijvers en waterpartijen

Een oase van ontspanning en rust. Uw eigen prive meer bij u thuis. Tuinaanleg Leerdam is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van vijvers en waterpartijen. Topresultaat is uitsluitend te behalen met vakmanschap en kwaliteitsproducten. Wij werken met een team van specialisten die met ongekende passie voor het vak uw tuin aanleggen in elke gewenste vorm. De strakke vijver is zoals altijd nog de meest voorkomende vijver waar voor gekozen wordt. U zou ook kunnen kiezen voor een natuurvijver met vissen, kikkers en prachtige waterplanten.

Uw tuin in Leerdam

Een tuinaanleg kost geld maar het levert ook een mooi resultaat op. Niet alleen heeft u een prachtige tuin gekregen met een door u gekozen tuinontwerp; een mooie tuin levert ook een stukje waardestijging op van uw huis. De combinatie van uw huis en aangelegde tuin levert een fraai resultaat op dat direct opvalt.

Tuinaanleg Leerdam kan uw gewenste tuinontwerp aanleggen. Wilt u meer weten over ons? Neemt u dan eens contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij nemen graag uw tuin onder handen!

Contact J. Versteegh Hoveniersbedrijf voor Tuinaanleg Leerdam

Bezoek onze website voor foto’s en overige informatie. Heeft u verder nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.