We zijn bij J. Versteegh Hoveniersbedrijf een specialist in tuinen. Voor tuinaanleg IJsselstein bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij ontwerpen de tuin die bij u past. Droomt u van een mooie binnentuin, vijver of bent u toe aan nieuwe sierbestrating?

Wat u ook voor ideeën heeft, wij werken ze graag met u uit en maken een persoonlijk ontwerp speciaal voor u op maat.

Tuinaanleg IJsselstein: watertuinen

Een watertuin is de ideale en ultieme paai- en schuilplek voor vissen en zeer goed voor de biodiversiteit, macro- en microfauna. De planten, die ook zuurstof produceren, zuiveren tegelijk ook het water. De broedeilanden zorgen ervoor dat de watertuinen niet worden geplunderd door meerkoeten maar bieden ook broedgelegenheid voor eenden, zwanen, ganzen en meerkoeten. Het aanleggen van oeverbeplanting zorgt voor een natuurlijke overgang tussen het water en het vaste land. Hierdoor kunnen amfibieën zich makkelijker verplaatsen. Ook kunt u een kale oever met wat rijshout en planten behoorlijk opleuken.

Tuinaanleg IJsselstein: Binnentuin

Binnen maar toch ook buiten. Tuinaanleg IJsselstein creëert de prachtigste binnentuinen. Een stukje zen in huis of op kantoor. Een plek om uw rustmoment te pakken, een ontmoetingsplek voor bezoekers of om gezellig te brunchen met collega`s. Het is allemaal mogelijk. Een binnentuin kan zowel in de zomer als in de winter erg praktisch zijn. Met goede zorg en heel veel plezier leggen wij voor u een prachtig stukje groen aan.

Vijvers en waterpartijen

Een oase van ontspanning en rust. Uw eigen privemeer bij u thuis. Tuinaanleg IJsselstein is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van vijvers en waterpartijen. Topresultaat is uitsluitend te behalen met vakmanschap en kwaliteitsproducten. Wij werken met een team van specialisten die met ongekende passie voor het vak uw tuin aanleggen in elke gewenste vorm. De strakke vijver is zoals altijd nog de meest voorkomende vijver waar voor gekozen wordt. U zou ook kunnen kiezen voor een natuurvijver met vissen, kikkers en prachtige waterplanten.

Tuinaanleg IJsselstein

Als er een goed tuinontwerp is gemaakt wordt het tijd voor tuinaanleg IJsselsteinHoveniersbedrijf J. Versteegh is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Een tuinaanleg gaat over het algemeen in fases. Grofweg zijn er een viertal te noemen:

  • Het inmeten. Wij komen uw tuin inmeten zodat onze hoveniers precies weten waar het terras, de paden, vijver of het grasveld moeten komen.
  • Het grondwerk. als uw oude tuin nog niet gebruiksklaar is moet eerst al de oude bestrating en planten eruit. De grond wordt gereed gemaakt voor de nieuwe aanleg.
  • Tuinafscheiding en bestrating. Het raamwerk van tuinafscheiding, paden bestraten, terras aanleggen of vijver bouwen wordt nu gedaan. Hierdoor krijgt u al een aardig beeld hoe de tuin eruit komt te zien.
  • De beplanting. Dit komt als laatste aan de beurt als alles gereed is gemaakt. De planten worden zorgvuldig geplant, gras gezaaid, bomen en struiken krijgen hun eigen plekje.

Uw tuin in IJsselstein

Een tuinaanleg kost geld maar het levert ook een mooi resultaat op. Niet alleen heeft u een prachtige tuin gekregen met een door u gekozen tuinontwerp; een mooie tuin levert ook een stukje waardestijging op van uw huis. De combinatie van uw huis en aangelegde tuin levert een fraai resultaat op dat direct opvalt. Tuinaanleg IJsselstein kan uw gewenste tuinontwerp aanleggen.

Wilt u meer weten over ons? Neemt u dan eens contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij nemen graag uw tuin onder handen!