Voor uw tuinaanleg Culemborg bent u bij J.Versteegh Hoveniersbedrijf aan het juiste adres. U wilt uw huidige tuin laten herinrichten of misschien is het tijd voor een volledig nieuw ontworpen tuin? Wij komen daarvoor graag bij u langs om de tuin en omgeving goed te bekijken en uw wensen door te spreken. Uw wensen worden dan zoveel mogelijk verwerkt in een tuinontwerp.

Heeft u al een tuinontwerp in gedachten of laten maken door een ander bedrijf? Geen enkel probleem. Wij kijken of dit mogelijk is voor uw tuin en gaan aan de slag.

Tuinontwerp Culemborg

Bij tuinaanleg komt heel wat kijken. Allereerst moet er een goed tuinontwerp zijn. Zonder dat kun je eigenlijk niet beginnen. Een tuinontwerp moet uitvoerbaar zijn. Bij het ontwerpen van een tuin komen een aantal factoren om de hoek kijken waar rekening mee gehouden moet worden. Allereerst is er de uitvoerbaarheid van uw wensen. Dat klinkt wat cru maar als u bijvoorbeeld een mooie visvijver wilt laten aanleggen van 10 bij 10 meter en uw tuin heeft dezelfde afmetingen gaat dat niet lukken.

Uw wensen moeten wel passen in uw tuin. Het budget speelt uiteraard ook een rol. Altijd wat vervelend om over de financiële kant te beginnen maar iedereen heeft een bepaald budget voor zijn of haar tuin in gedachten. Het tuinontwerp heeft dus een bepaalde grens. Andere factoren die een rol kunnen spelen zijn de ligging van de tuin, bodemgesteldheid of kinderen. Met de omgeving moet ook rekening worden gehouden. Uw tuin grenst aan gemeentegrond waar een grote boom staat? Dan moet u daar wel op letten in verband met de schaduwwerking. Die boom kan net het zonlicht tegenhouden achterin de tuin waar u precies een leuk plekje wilde creëren. Dit zijn allemaal voorbeelden van factoren waar u misschien niet aan gedacht had maar die wel van invloed kunnen zijn op het definitieve ontwerp van uw droomtuin. Wij houden bij ons tuinaanleg Culemborg al deze factoren goed in de gaten zodat u zeker weet dat alles naar wens gaat.

Tuinaanleg Culemborg

Als er een goed tuinontwerp is gemaakt wordt het tijd voor tuinaanleg Culemborg. Hoveniersbedrijf J. Versteegh is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Een tuinaanleg gaat over het algemeen in fases. Grofweg zijn er een viertal te noemen:

  • Het inmeten. Wij komen uw tuin inmeten zodat onze hoveniers precies weten waar het terras, de paden, vijver of het grasveld moeten komen.
  • Het grondwerk. als uw oude tuin nog niet gebruiksklaar is moet eerst al de oude bestrating en planten eruit. De grond wordt gereed gemaakt voor de nieuwe aanleg.
  • Tuinafscheiding en bestrating. Het raamwerk van tuinafscheiding, paden bestraten, terras aanleggen of vijver bouwen wordt nu gedaan. Hierdoor krijgt u al een aardig beeld hoe de tuin eruit komt te zien.
  • De beplanting. Dit komt als laatste aan de beurt als alles gereed is gemaakt. De planten worden zorgvuldig geplant, gras gezaaid, bomen en struiken krijgen hun eigen plekje.

Uw tuin

Een tuinaanleg kost geld maar het levert ook een mooi resultaat op. Niet alleen heeft u een prachtige tuin gekregen met een door u gekozen tuinontwerp; een mooie tuin levert ook een stukje waardestijging op van uw huis. De combinatie van uw huis en aangelegde tuin levert een fraai resultaat op dat direct opvalt.

Tuinaanleg Culemborg kan uw gewenste tuinontwerp aanleggen.

Dus heeft u behoefte om uw Tuinaanleg Culemborg uit te besteden?

Schroom dan vooral niet. Bel ons, stuur een e-mail, of laat een berichtje achter op onze contactpagina.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de beste oplossing voor uw situatie te bespreken.