Maak kennis met J. Versteegh Hoveniers

Hoe wij werken

1. Interesse

U bent opzoek naar een hovenier. U bent toevallig op onze website gekomen. Of mischien heeft u wel een tuin gezien die door ons is geraliseerd. U gaat nadenken wat te doen.

2. Contact

U wilt graag dat wij langskomen voor een vrijblijvend gesprek. In dit eerste gesprek bespreken we uw wensen. Het is al handig om goed van te voren te bedenken wat u precies wilt, en wat u er aan wilt uitgeven.

3. Eerste Afspraak

U bent opzoek naar een hovenier. U bent toevallig op onze website gekomen. Of mischien heeft u wel een tuin gezien die door ons is geraliseerd. U gaat nadenken wat te doen.

4. Eerste Ontwerp

Na het eerste gesprek maken wij een schets. Hierin worden de meeste wensen en eisen van u al in verwerkt. Dit doen we om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de nieuwe tuin. Dit is altijd binnen 14 dagen klaar.

5. Vervolg afspraak of telefonisch

Na enkele dagen nemen wij weer contact met u op, of natuurlijk andersom. Vaak wordt u uitgenodigd bij ons op kantoor. Hier zullen wij het eerste ontwerp aan u presenteren, en uitleg geven over verschillende elementen. Ook zullen wij uw op of aanmerkingen goed noteren.

6. Definitief tuinontwerp

Naar aanleiding van uw opmerkingen en of aanvullingen wordt het ontwerp aangepast. In sommige gevallen zijn meerdere keren nodig. Het plan moet namelijk helemaal aan uw wensen voldoen. In het nieuwe ontwerp kunnen wij in overleg ook een beplantingsplan toevoegen of een verlichtingsplan.

7. Offerte

U heeft een ontwerp wat helemaal naar uw wens is. Of u heeft andere werkzaamheden in uw hoofd waarvoor u graag een offerte wilt. Wij zullen vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verassingen. Hierna kunnen we de offerte doorspreken, zowel op kantoor/locatie of telefonisch.

8. Realisatie

Als u voor onze offerte heeft gekozen, gaat het proces echt beginnen. Wij gaan gelijk alle materialen bestellen en zorgen dat alles optijd geleverd wordt. Wij zullen uiteraard de planning met u doorspreken. Ook is er tijdens de werkzaamheden regelmatig contact met de voorman of uitvoerder. Alles wordt besproken en gedaan in overleg.

9. Nazorg

Als de tuin wordt opgeleverd bespreekt u met de uitvoerder het proces, en resultaat. Is iets niet helemaal naar wens dan zullen wij dit oplossen. Het kan soms gebeuren dat sommige levende materialen het niet oveleven. Dit wordt gedurende een half jaar kosteloos vervangen. Indien gewenst kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw nieuwe tuin.

Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!