Maak kennis met J. Versteegh Hoveniers

Het team

Bij J. Versteegh werken mensen met een passie voor tuinen en een liefde voor groen. Maak kennis met het team van J.Versteegh Hoveniersbedrijf 

U zult het als klant snel ervaren, het team van J.Versteegh Hoveniers bestaat uit een hechte groep medewerkers. Bedrijfsleiding, tuinontwerper, kantoormedewerkers, hoveniers en aankomend hoveniers: allemaal dragen zij bij aan het realiseren van uw groenwensen! Zij houden zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin! 

Uiteraard kunnen wij u uitleggen dat onze hoveniers professionals zijn met oog voor kwaliteit en originaliteit, maar we kunnen het u ook gewoon laten zien. Bekijk daarom eens één van de vele tuinen die ons team van hoveniers heeft opgeleverd en laat u inspireren door ons aanbod.

Eigenaar J. Versteegh Hoveniers

Jurgen Versteegh

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Jurgen Versteegh en sinds 2005 eigenaar van J.Versteegh Hoveniersbedrijf. In 2005 ben ik de uitdaging aangegaan om mijzelf (J.Versteegh Hoveniersbedrijf) op de kaart te zetten. Dit is niet altijd makkelijk geweest, maar ik hou van de uitdaging. Creativiteit en kwaliteit staat bij mij hoog in de top. Dit zie je ook terug voor alle facetten van dit bedrijf. Sinds 2005 zijn wij uitgegroeid tot een mooi groeiend bedrijf. Binnen het bedrijf houd ik mij voornamelijk bezig met de bedrijfsvoering, klantcontact, en natuurlijk het nodige tuinaanleg en onderhoud.

Ontwerper/Werkvoorbereider/Calculator

Mart

Sinds 2012 werkzaam bij J.Versteegh Hoveniersbedrijf. De klant en het team ontzorgen, daar ga ik voor. Mijn werkzaamheden binnen J.Versteegh Hoveniersbedrijf zijn redelijk divers. Een mooi 3D ontwerp realiseren, dat is mijn passie. Het regelen en organiseren van een project van begin tot eind, daar geniet ik ook van. Ik realiseer graag de wensen van de klant, met als resultaat een tevreden klant, en een mooie tuin!

Directieassistent/Administratie - vrouw van Jurgen

Marina

Als moeder van 4 kinderen weet je wel hoe je het een en ander moet organiseren. Dat is precies wat ik probeer te doen bij J.Versteegh Hoveniersbedrijf. Mijn werkzaamheden bestaand vooral uit het assisteren van mijn collega’s op kantoor, en het verzorgen van de administratie. Bang om buiten vies te worden ben ik ook niet hoor!! Als er iets moet gebeuren dan ga ik er voor.

Meewerkend Voorman Aanleg en onderhoud

Marc

Binnen J.Versteegh Hoveniersbedrijf ben ik verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van verschillende tuinen. Het mooiste aan mijn werk vind ik om een project van a tot z te mogen verzorgen. Dit zorgt voor veel variatie in het werk. Het geeft ook veel voldoening als ik het project mag afronden en opleveren. We gaan dan altijd weg bij een blije en tevreden klant. Voor minder doen we het niet! Klantvriendelijkheid staat bij mij voor op, en de kennis die ik heb deel ik graag met de klanten. Zodat we samen kunnen werken naar hun droomtuin

Meewerkend Voorman Aanleg en onderhoud

Dick

Ik hou mij binnen J.Versteegh Hoveniersbedrijf voornamelijk bezig met het aanleggen van tuinen. Ik ga graag de uitdaging aan om tot een mooi resultaat te komen. Er zijn een aantal werkzaamheden die mij erg aanspreken. Dit varieert van timmerwerk, bouwkundige elementen realiseren maar ook het samenwerken met de collega’s. Geen dag is hetzelfde. Het mooiste is toch wel het blij maken van de klanten. Veder vind ik het prettig om tijdens het werk een goed contact met de klant te onderhouden. De werkzaamheden doe ik steeds in een andere tuin, bij andere klanten en andere weersomstandigheden, hoe afwisselend wil je het hebben. Hier doe je het voor.

Hovenier aanleg en onderhoud

Jelmer

Ik heb mijn passie voor het groen pas op een later moment in mijn leven gevonden. Ik ben gestopt bij mijn vorige werkgever om het team van J.Versteegh te komen versterken. De afwisseling van de werkzaamheden die het beroep met zich meebrengt is een van de redenen dat ik voor het hoveniersvak heb gekozen. Ik vind het contact met de klanten dan ook zeer belangrijk. Tips geven over mijn vakgebied zorgen voor extra plezier in de tuin. Het mooiste vind ik het aanleggen van een nieuwe tuin, dat je van niets iets moois maakt. Je ziet de tuin elke dag mooier worden. Met als resultaat een tevreden klant.

Hovenier aanleg en onderhoud

Henry

Buiten zijn is het mooiste wat er is. Het meeste inspirerende vind ik het bezig zijn met planten bomen en struiken. Het snoeien van bomen en het strak knippen van hagen. Daarom heb ik gekozen voor het vak van hovenier. Mijn werkzaamheden varieren tussen aanleg, onderhoud en renovatie klussen. Dit betekend dat geen dag hetzelfde is. Elke dag start een nieuwe uitdaging, daarom is hovenier het mooiste vak wat er is. Ik hou ervan om netjes te werken, om tot een mooi eindresultaat te komen. Een tevreden klant maakt mijn dag altijd goed.

Assistent hovenier

Arjan

Student VWO, maar in zijn vrije tijd werkzaam bij J.Versteegh Hoveniersbedrijf. Op zaterdag is Arjan de man die er voor zorgt, dat op maandag de bussen en het terrein weer perfect schoon zijn. Het liefst houd ik mijn bezig met plaatsen van tuinhuizen en overkappingen. Maar straat werk vind ik ook mooi om uit te voeren.

Assistent hovenier/Klusjesman

Leon Versteegh

Ik ben de vader van Jurgen Versteegh. Sinds ik met pensioen ben help ik graag mee met de verschillende werkzaamheden bij J.Versteegh Hoveniersbedrijf. Ik vind het mooi om te zien dat mijn zoon zo’n mooi bedrijf heeft opgebouwd. Van niets naar iets! Ik ben daar enorm trots op! Daarom ben ik blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan dit mooie succes van mijn zoon. En natuurlijk zijn team! Moet er iets gemaakt worden, of moeten er materialen gehaald worden. Ze kunnen dan altijd bij mij aankloppen.

Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!