Maak kennis met J. Versteegh Hoveniers

Ons verhaal

Mijn passie voor groen

Als zoon van een varkensboer was het niet voor de hand dat ik het groen zou ingaan. Mijn vader was een man met enorm veel passie voor zijn vak.

Maar mijn oom Arno Versteegh zat al in het groen. Als klein mannetje van 8 jaar ging ik hem vaak mee helpen.

Mijn passie voor het vak werd er met de paplepel in gegoten. Bij mijn oom heb ik het vak geleerd, met veel vrijheid om mijzelf te ontwikkelen.

Al snel bleek dat ik het erg leuk vond om met klanten plannen te maken voor hun tuin.

Als jongen van 15 begon ik op de fiets mijn eigen klanten te creëren. Tuinen schoffelen, hekwerk zetten en grasmaaien. Daar ben ik mee begonnen.

Omdat mijn ouders een varkensbedrijf hadden, had ik genoeg ruimte voor opslag. Hier kon ik mijn eerste gekochte materialen stallen.

Toen eenmaal de kans zich voordeed om voor mezelf te beginnen, ging er een droom in vervulling.

Vanaf de start op 1 januari 2005 was voor mij een ding belangrijk het, het ontzorgen van mijn klanten. Op welk vakgebied dan ook. Door te werken met gepassioneerde vakmensen, en te werken aan de beste maatwerkoplossingen. Zijn wij elke dag bezig om onze klanten van het beste te voorzien.

Door de jaren heen hebben wij grote stappen gezet. Heerlijk om samen met onze mensen dagelijks bezig te zijn, met het realiseren van mooie oplossingen voor onze klanten.
Jurgen Versteegh