Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next

Hoveniersbedrijf Tiel

J. Versteegh is een een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met uw tuin te maken heeft. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Wij helpen u graag. U wilt een tuin laten ontwerpen maar weet niet precies hoe? Wij kunnen u van dienst zijn. Of u wilt bijvoorbeeld uw gazon voorzien van een beregeningsinstallatie maar vraagt u af of dit technisch wel haalbaar is in uw tuin? Dan kunt u ons hoveniersbedrijf Tiel inschakelen.Wij bekijken samen met u, wat de mogelijkheden zijn.

Tuinontwerp samen met uw Hoveniersbedrijf in Tiel

Bij ons kunt u terecht voor advies over uw tuin, en het voor het ontwerpen ervan. Een tuin waar u graag tijd wilt doorbrengen en die compleet aangelegd is volgens uw wensen. Uw mooie tuin begint met een goed doordacht ontwerp. In samenspraak met u nemen wij uw wensen door. Wat wilt u juist wel of juist niet in uw tuin?

Wij houden rekening met al uw wensen en voorkeuren en komen tot een goed uitgewerkt ontwerp. Uw tuin kan een prachtige oase van rust worden of misschien wel een waar speelparadijs voor de kinderen! Bij hoveniers bedrijf Tiel bent u aan het goede adres voor deskundig advies op het gebied van tuinontwerp.

Tuinaanleg door uw Hoveniersbedrijf in Tiel

Als u eenmaal een tuinontwerp heeft gekozen dat helemaal naar uw smaak is komt stap twee: de tuinaanleg. Ons hoveniersbedrijf Tiel heeft de deskundigheid in huis om alles zelf aan te kunnen leggen. Van het grondwerk tot aan de aanleg van een vijver en van de elektriciteit voor de verlichting tot aan de tuinafscheiding; onze medewerkers voeren het uit.. Meerdere bedrijven over de vloer voor uw tuinaanleg is dus niet nodig. Al het materiaal wordt door ons aangeleverd. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat wij in uw tuin aan de slag kunnen.

Tuinonderhoud door uw Hoveniersbedrijf in Tiel

Iedere tuin heeft zijn eigen soort beplanting. Dit betekent dat iedere tuin anders is wat betreft het benodigde onderhoud. Het onderhouden van een tuin vereist hoe dan ook een gedegen vakkundige aanpak, waarbij dit rekening wordt gehouden met dit soort variaties in beplanting, maar ook met de grondsoort, het klimaat, etcetera.

Wij kunnen u hierin als hoveniers bedrijf Tiel van advies voorzien of het onderhoud voor uw tuin zelf uitvoeren. Dan heeft u er geen omkijken naar, makkelijk toch?

Wat doen wij nog meer als hoveniersbedrijf in Tiel ?

Als hoveniersbedrijf Tiel kunnen wij nog meer voor u en uw tuin betekenen. Wij doen ook boomverzorging. Dit is gespecialiseerd werk waar de nodige ervaring bij komt kijken om te voorkomen dat bomen vroegtijdig sneuvelen. Een boom in bloei is een prachtig gezicht maar ook een boom heeft zo nu en dan wat verzorging nodig. Verder doen wij ook nog onkruid- en gladheidbestrijding. Dit laatste punt is natuurlijk meer van toepassing tuinen met grote stukken bestrating, zoals bedrijventerreinen.

J. Versteegh Hoveniersbedrijf doet nog veel meer op het gebied van tuinen. Neemt u eens een kijkje op onze uitgebreide website, waar u ook allerlei foto’s vindt van onze eerdere projecten.

Contact J. Versteegh Hoveniersbedrijf voor Tiel e.o.

Wij hebben een vast team van deskundige medewerkers die u graag van dienst zijn.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, ons contactformulier of per e-mail.

Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!