Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next

Hoveniersbedrijf Culemborg

Welkom op de website van J. Versteegh hoveniersbedrijf. Ons bedrijf bestaat uit een jong maar deskundig team van ervaren hoveniers die het vak tot in de puntjes beheersen. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat u van een vakkundig hoveniersbedrijf Culemborg kunt verwachten. Zowel het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen behoort tot ons takenpakket. Verder doen wij ook boomverzorging, onkruidbestrijding en geven we advies over alles wat er in uw tuin groeit en bloeit.

Wat doen wij als hoveniersbedrijf Culemborg?

J. Versteegh Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze hoveniers verzorgen de aanleg van uw tuin als u wat nieuws wilt. Renoveren van bestaande tuinen doen wij ook als u geen complete vernieuwing wilt. Wij gaan altijd uit van een tuinontwerp om fouten en miscommunicatie met u als klant tot het minimum te beperken. U kunt bij ons terecht voor uw tuinontwerp.

Heeft u al een idee of juist helemaal niet? Geen probleem. Samen met ons krijgt u een persoonlijk gesprek over uw wensen en ideeĂŤn met betrekking tot uw gewenste tuin. Wij komen altijd bij u thuis langs om de tuin met eigen ogen te aanschouwen en de mogelijkheden ter plekke te bekijken. In samenspraak met u komen we daarna tot een goedgekeurd ontwerp en gaan we met ons hoveniersbedrijf Culemborg aan de slag.

Onderhoud door ons hoveniersbedrijf Culemborg

Onderhoud van tuinen behoort ook tot ons takenpakket. Er is steeds meer vraag naar deskundige hulp van hoveniersbedrijven voor het onderhoud van tuinen. Niet alleen gemeenten en provincies laten het steeds vaker doen door professionele bedrijven maar ook particulieren. Ons hoveniersbedrijf Culemborg vormt daarop geen uitzondering en is veelvuldig actief in tuinonderhoud. Een tuin moet nu eenmaal onderhouden worden.

Planten, bomen en struiken groeien gewoon door om over onkruid maar te zwijgen. Als een tuin niet onderhouden wordt kan hij snel zijn uitstraling verliezen en er verwilderd uit gaan zien. Dat is niet zo’n fraaie binnenkomer als u bezoek heeft en voor uzelf kan het ook de nodige irritatie opwekken. Heeft u er geen tijd voor om er zelf iets aan te doen, of heeft u niet zulke groene vingers? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. Goed onderhoud is meer dan alleen de planten water geven. Er komt heel wat bij kijken als u uw tuin er goed, gezond en mooi bij wilt hebben liggen. De volgende zaken zijn allemaal van belang voor het hebben en houden van een mooi aangelegde tuin;

  • onkruidbestrijding
  • knippen van hagen
  • onderhouden en vervangen van bestaande of oude planten
  • gazononderhoud in al zijn facetten zoals verticuteren, beluchten en herstellen
  • boomonderhoud in al zijn facetten zoals rooien en diverse soorten snoeiwerkzaamheden
  • mos en algenbestrijding op de paden en terras
  • bemesten van planten en struiken voor een gezonde groei

Dit zijn enkele voorbeelden van tuinonderhoud. Uiteraard zijn wij perfect op de hoogte van de soorten werkzaamheden in de diverse seizoenen. Iedere boom, struik of plant heeft andere stadia van groei en bloei. Alles op hetzelfde tijdstip lukraak snoeien is een van de grote beginnersfouten die mensen vaak maken.

Bij ons hoveniersbedrijf Culemborg weten we precies waar we mee bezig zijn. Uw tuin is ons werk en dat doen wij met de grootste zorg en deskundigheid.

Hoveniersbedrijf Culemborg

J. Versteegh Hoveniersbedrijf doet uiteraard nog meer dan enkel tuinen aanleggen en onderhoud. Bij ons kunt u ook terecht voor tuinverlichting, sierhekwerk maar ook verhuur van materiaal voor gebruik in uw tuin. Teveel om op te noemen. Neemt u eens de tijd om onze website door te lezen en bekijk de mogelijkheden door ons hoveniersbedrijf voor Culemborg e.o..

Heeft u vragen? Laat ze achter via ons contactformulier, bel ons, of stuur een e-mail.

Klik op een van de logo’s om onze sociale media te bezoeken

Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!