Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next

Hovenier Tiel? J. Versteegh Hoveniersbedrijf!

Niet iedereen kan of wil tijd besteden aan tuinieren. J. Versteegh Hoveniersbedrijf weet als hovenier Tiel dat er veel komt kijken bij het onderhouden van een particuliere tuin of bedrijfstuin. Snoeien en de tegels reinigen met een hogedrukspuit is nog maar het begin. In dat geval is het onderhoud uitbesteden een uitstekende oplossing.

J. Versteegh is als hovenier Tiel expert op tuiniergebied

Bij het onkruid wieden is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe onkruid er uitziet. Dat dient er direct met wortel en al uitgetrokken te worden. Onkruid is namelijk heel hardnekkig en verspreidt zich in een razend tempo. Bovendien neemt onkruid de plaats van uw planten in beslag en geeft het een verwilderde indruk. Onkruid groeit als het de kans krijgt overal, in elke spleet en elke hoek. Daarom: hoe vaker het wieden bijgehouden wordt, hoe beter.

Naast onkruid wieden is bemesting essentieel om uw tuin van de nodige voedingsstoffen te voorzien. Alles van fruitboom tot grasgazon heeft er baat bij. Verder is het ook noodzakelijk om een grasgazon jaarlijks te verticuteren, oftewel de moslaag die zich heeft opgebouwd te verwijderen. Een moslaag is geen mooi gezicht en het is ook niet gezond voor het gras. Het blokkeert namelijk de stroom van licht en zuurstof naar de bodem. Waar ook een moslaag op kan gaan zitten is de bestrating. Er zijn eindeloos veel verschillende materialen. Klinkers, waaltjes, beton tegels, cobblestones, grindtegels, natuursteen, enzovoorts. Elk met zijn eigen aanpak voor ontmossing. J.Versteegh, uw hovenier Tiel, is hier uw specialist

Ga dus voor groen in de meest gunstige zin van het woord en geef onkruid en mos geen kans.

Veelzijdig en grondig

Het onderhouden van een tuin is iets waarbij de details het verschil maken. Met wat aandacht en liefde zal alles blijven groeien en bloeien. De tuin zal er florissant bijliggen en een aangename plek zijn om tijd in door te brengen. Misschien wilt u fruit plukken of zelf verbouwde groenten of kruiden oogsten. Of misschien heeft u een rozenstruik of andere bloemen. Hoe dan ook: Het is zonde om met mooi weer binnen te blijven zitten. Er is namelijk maar weinig dat zo veel rust geeft als ’s zomers op een tuinstoel liggen en van de zon te genieten.

Uitzicht op een mooie en goed verzorgde tuin maakt dat plaatje helemaal af. Uw hovenier Tiel weet dit en zal dit totaalplaatje tot in de puntjes gesnoeid houden. Misschien heeft u een heg in een vierkante vorm. Die vierkante vorm wordt alleen behouden als er ook regelmatig gesnoeid wordt. Geometrische vormen geven uw tuin een strak en harmonisch uiterlijk. Een heg zorgt er ook nog eens voor dat er niemand naar binnen kan kijken. Geen buren en geen toevallige voorbijgangers. De lijst met onderhoudsklussen voor een tuin is erg lang en uitgebreid. Het gaat maar door. Deze taken neemt hovenier Jurgen Versteegh samen met zijn team graag van u over. Tuinieren is immers hun expertise.

Zoekt u een hovenier in Tiel?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, de telefoon of per e-mail.
Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!