Niet iedereen kan of wil tijd besteden aan tuinieren. J. Versteegh Hoveniersbedrijf weet als hovenier Nieuwegein dat er veel komt kijken bij het onderhouden van een particuliere tuin of bedrijfstuin. Snoeien en de tegels reinigen met een hogedrukspuit is nog maar het begin. In dat geval is het onderhoud uitbesteden een uitstekende oplossing.

J. Versteegh is als hovenier Nieuwegein expert op tuiniergebied

Bij het onkruid wieden is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe onkruid er uitziet. Dat dient er direct met wortel en al uitgetrokken te worden. Onkruid is namelijk heel hardnekkig en verspreidt zich in een razend tempo. Bovendien neemt onkruid de plaats van uw planten in beslag en geeft het een verwilderde indruk. Onkruid groeit als het de kans krijgt overal, in elke spleet en elke hoek. Daarom: hoe vaker het wieden bijgehouden wordt, hoe beter. Naast onkruid wieden is bemesting essentieel om uw tuin van de nodige voedingsstoffen te voorzien.

Alles van fruitboom tot grasgazon heeft er baat bij. Verder is het ook noodzakelijk om een grasgazon jaarlijks te verticuteren, oftewel de moslaag die zich heeft opgebouwd te verwijderen. Een moslaag is geen mooi gezicht en het is ook niet gezond voor het gras. Het blokkeert namelijk de stroom van licht en zuurstof naar de bodem.

Waar ook een moslaag op kan gaan zitten is de bestrating. Er zijn eindeloos veel verschillende materialen. Klinkers, waaltjes, beton tegels, cobblestones, grindtegels, natuursteen, enzovoorts. Elk met zijn eigen aanpak voor ontmossing. J.Versteegh, uw hovenier Nieuwegein, is hier uw specialist Ga dus voor groen in de meest gunstige zin van het woord en geef onkruid en mos geen kans.

Hovenier Nieuwegein voor al uw tuinwerkzaamheden

Als professioneel hovenier Nieuwegein kunnen we een veelzijdigheid aan activteiten uitvoeren. Vanaf het allerprilste begin, waar uw tuin niets meer is dan een kale zandvlakte bij een nieuwbouwhuis, tot het onderhouden van de grootste landelijke tuinen. Zelfs voor bedrijfsterreinen en bijvoorbeeld tankstations draaien we onze hand niet om. We hebben natuurlijk wel een paar activiteiten die we voornamelijk uitvoeren.

Tuinontwerp en -aanleg van een hovenier Nieuwegein

Een prachtige tuin om elke dag in weg te dromen begint natuurlijk met een goed tuinontwerp. Hiervoor bekijken we het liefst op locatie hoe de omstandigheden zijn. Dingen als welke omgeving de tuin in ligt, hoe vochtig of juist droog de grond is, uit welke type materiaal deze bestaat, etcetera nemen we mee in ons ontwerp. Zo zijn we zeker dat uw nieuw aangelegde tuin er over tientallen jaren nog steeds mooi bij kan liggen.

Hierna volgt natuurlijk de tuinaanleg. Deze kunnen wij als hovenier Nieuwegein geheel uitvoeren. Van het regelen van grond en materialen tot het planten van een geruime selectie planten en bomen, het graven van een vijver, het leggen van bestrating en het installeren van elektra als tuinverlichting.

Hovenier Nieuwegein: Veelzijdig en grondig

Het onderhouden van een tuin is iets waarbij de details het verschil maken. Met wat aandacht en liefde zal alles blijven groeien en bloeien. De tuin zal er florissant bijliggen en een aangename plek zijn om tijd in door te brengen. Misschien wilt u fruit plukken of zelf verbouwde groenten of kruiden oogsten. Of misschien heeft u een rozenstruik of andere bloemen. Hoe dan ook: Het is zonde om met mooi weer binnen te blijven zitten. Er is namelijk maar weinig dat zo veel rust geeft als ’s zomers op een tuinstoel liggen en van de zon te genieten. Uitzicht op een mooie en goed verzorgde tuin maakt dat plaatje helemaal af. Uw hovenier Nieuwegein weet dit en zal dit totaalplaatje tot in de puntjes gesnoeid houden.

Contact uw hovenier voor Nieuwegein e.o.

Als u erin geĂŻnteresseerd bent om tuinierwerkzaamheden aan ons uit te besteden, neem dan vooral contact met ons op.

Ons contactformulier staat op elk moment van de dag klaar voor al uw vragen en opmerkingen, net als ons e-mailadres. En tijdens kantooruren kunt u ons ook altijd bellen. T: 06 236 235 10