Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next
Bekijk wat wij doen

Vijvers & waterpartijen

Bron van leven

Water brengt leven in uw tuin. U raakt nooit uitgekeken op de glinsterende, stromende, klaterende vijvers en waterpartijen. Ook planten en dieren voelen zich thuis bij water. Daardoor is in en rond vijvers en waterpartijen altijd wat te beleven. Voordat u besluit een vijver of waterpartij in uw tuin aan te leggen, is het verstandig na te gaan welk soort het beste bij u, uw tuin en uw budget past. Natuurlijk kunnen wij u hier vrijblijvend in adviseren.

Vijvers

Een vijver in uw tuin is een aanwinst. U hebt er een leven lang plezier van. Maak daarom een zorgvuldige keuze. Wilt u een voorgevormde vijver of wilt u de vorm zelf kunnen bepalen? Houdt u van strakke lijnen of natuurlijk glooiende vormen? Wilt u een zwemvijver of een siervisvijver? Hoeveel tijd wilt u besteden aan onderhoud? Kleine kinderen zijn dol op water, dus vergeet vooral de veiligheid niet. De vijverspecialisten van Hoveniersbedrijf J. Versteegh adviseren u vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunnen wij de aanleg van uw vijver volledig verzorgen.

Waterpartijen

Een waterornament of een kabbelend beekje is een echte blikvanger in uw tuin. Of uw tuin nu groot of klein is, in elk formaat tuin past wel een mooie waterpartij. Zelfs op uw balkon! Laat u inspireren door ons uitgebreide voorbeeldmateriaal. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakt ontwerp.

Allround hoveniers

Wat wij nog meer doen