Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next
Bekijk wat wij doen

Veranda & overkapping

Pergola’s, Overkappingen, Veranda 

Waarom een pergola, overkapping of een veranda van J.Versteegh hoveniersbedrijf?

Wij leveren 100% maatwerk, vrijwel onderhoudsvrij, degelijke bouw voor een lange levensduur en voor echt Hollands weer. Uitstraling die perfect past bij uw tuin.

Wilt u een veranda/ overkaping die volledig past bij uw huis en tuin? Een stijlvol buitenverblijf dat past bij de rest? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van veranda’s, overkappingen waaronder ook standaardoplossingen. Al deze mogelijkheden kunnen compleet met screens, glazen schuifwanden, tuinverlichting en heaters.

De overkappingen en veranda’s kunnen uitgevoerd worden in Eiken, Douglas, Bankirai en Vuren. Bijna alles is dus mogelijk.

Maar wij geloven in maatwerk. Wij doen niets liever dan samen met u meekijken wat past in uw tuin.

Prijs

Wij gaan altijd voor kwaliteit. Uw wensen in combinatie met het ontwerp staan voorop, gevolgd door de prijs. Daarom kunnen we u vaak niet de goedkoopste veranda of overkapping aanbieden. Dit komt omdat onze kwaliteitseisen hoger zijn dan gemiddeld en daarom vindt u bij ons simpelweg niet de goedkoopste veranda. Uw luxe en kwalitatief beste veranda wel. Wij kiezen voor veranda’s en terrasoverkappingen van kwaliteitsmaterialen. Zodat er overkappingen worden gemaakt die een lange levensduur hebben en om weinig onderhoud vragen.

Meer weten over Pergola’s, veranda en overkappingen?

Wilt u graag meer weten over het realiseren van uw veranda of overkapping? Neem dan contact met ons op en wij maken graag tijd vrij. Om samen met u uw wensen te inventariseren en een prachtig buitenverblijf te creëren. Waar u ultiem kunt genieten.

Allround hoveniers

Wat wij nog meer doen