Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next
Bekijk wat wij doen

Tuinonderhoud

Blijven genieten van uw droomtuin.

Kunnen jullie mijn tuin onderhouden ?

Een tuin vraagt het hele jaar door om onderhoud. Wij als hoveniersbedrijf zijn hier natuurlijk erg in thuis. Van het maaien van het gras tot het snoeien van de bomen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij zijn er voor u.

Wilt u een gedeelte zelf doen of wilt u alles laten doen ?

Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Wilt u uw tuin helemaal onderhouden hebben het gehele jaar door? Of kiest u voor een voorjaarsbeurt/winterbeurt. U kunt natuurlijk ook nog bepaalde werkzaamheden laten uitvoeren door ons. Alles is mogelijk.

U bepaald zelf hoevaak wij langskomen voor een onderhoudsbeurt van uw tuin. U bepaalt natuurlijk ook welke klussen wij moeten uitvoeren. Graag bespreken wij uw wensen en eisen. Samen maken wij een persoonlijk plan voor het onderhoud van uw tuin.

Wilt u samen met ons meewerken tijden het onderhoud ?

We vinden het leuk om onderhoudsadvies aan u te geven. We gaan samen met u in de tuin werken.

Ondertussen geven wij u leuke tips. Hoe u vlug en goed onkruid bestrijdt of hoe u omgaat met een kale haag. Hoe u het beste snoeit, terwijl we laten zien hoe u uw bestrating aanpakt.

Boomonderhoud. Gazononderhoud. Bestratingsonderhoud. Beplantingsonderhoud. Vijveronderhoud. Onkruidonderhoud. We leren u alles wat u moet weten over uw tuin.

Wat zijn de kosten van tuinonderhoud?

Wat het kost om onze hoveniers in te schakelen om uw tuin te onderhouden? Dat is lastig te zeggen. U heeft een unieke tuin en we moeten een bedrag maken inclusief btw en inclusief bijkomende kosten zoals materiaalkosten en het afvoeren van tuinafval.  Daarom maken we een apart financieel plaatje voor uw tuin.

Boomverzorging

Boomverzorging is van groot belang voor de vitaliteit van bomen. Zorg dat uw bomen lang, mooi en gezond blijven met professioneel boomonderhoud.

Verticuren

Verticuteren is één van de vele (belangrijke) gazononderhoud werkzaamheden.

Expertise

We hebben een team vakbekwame hoveniers voor u klaarstaan

Duurzaam

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan is een van de mogelijkheden

Allround hoveniers

Wat wij nog meer doen