Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next
Bekijk wat wij doen

Tuinaanleg

Aanleg van uw droomtuin

Nieuwe tuin laten aanleggen ?

Van een tuinontwerp naar tuinrealisatie. Het aanleggen van de tuin is de tweede stap die u gaat maken in het proces. Deze keuze wordt natuurlijk niet zomaar gemaakt. U weet niet of u het zelf gaat doen, of dit wilt laten doen. U twijfelt misschien nog tussen welke hovenier u gaat kiezen. U zoekt een betrouwbare hovenier die binnen uw budget uw droomtuin aanlegt. En u weet nog niet zeker welke hovenier het beste bij uw wensen past.

U wordt graag verrast. Maar niet met de rekening van uw nieuwe aangelegde tuin.

Het plaatje van uw droomtuin moet helemaal kloppen. Het verhaal van de hovenier ook. Dat betekend dat wij bij uw tuin voor kwaliteit gaan. Dit geeft u de zekerheid van vele jaren tuingenot. 

Het aanleggen van uw droomtuin is en blijft natuurlijk maatwerk. Om dit goed te kunnen realiseren hebben wij een compleet gespecialiseerd team klaar staan, om uw droomtuin te kunnen maken. Eventuele aanpassingen en wijzigingen worden in goed overleg uitgevoerd. Heldere communicatie is daarbij erg belangrijk.  

  • heb ik een tuinontwerp nodig ?

Een droomtuin begint met een ontwerp. Dit kan een ontwerp van ons zijn maar hoeft niet. Misschien heeft u zelf al een ontwerp gemaakt. Misschien heeft u het wel laten tekenen door een andere hovenier of architect. Als we maar een mooie en duidelijke tekening hebben.

  • Wat is de eerste stap ?

Weten hoe u uw tuin wilt inrichten. Wat voor soorten bestrating uw mooi vind. Wat voor soorten bomen en planten u wilt hebben. Wat u wensen en vereisten zijn voor uw nieuwe tuin. Heeft u al een ontwerp dan gaan we van ontwerpen naar uitvoeren.

  • Wat is de tweede stap ?

Al uw wensen en vereisten staan op papier. En het is helemaal duidelijk wat er gaat gebeuren. Wij halen dan onze machines uit de schuur. We gaan de materialen bestellen die u wilt hebben, en gaan beginnen met het aanleggen van uw droomtuin.

  • Maken jullie ook onderhoudsvriendelijke tuinen ?

Natuurlijk maken wij onderhoudsvriendelijke tuinen. Het liefst wel met zoveel mogelijk groen. Er zijn vele mogelijkheden om uw tuin zowel duurzaam als onderhoudsvrij te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor makkelijke groenblijvende beplanting, of misschien wel wat beplanting in grind. En wat dacht u van kunstgras ? Uiteraard kunnen wij u hiermee helpen.

  • Wat zijn de kosten van een nieuwe tuin ?

Jammer genoeg kunnen wij u niet vertellen hoeveel een tuinaanleg ongeveer gaat kosten. Dat hangt af van uw tuinwensen en tuineisen. Wij werken niet met vaste tarieven. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte opvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  • Renoveren jullie ook mijn bestaande tuin.

Uiteraard kunnen wij u helpen met het renoveren of aanpassen van uw bestaande tuin. Hierin zijn natuurlijk vele mogelijkheden. Ook kunnen materialen of beplanting soms nog hergebruikt worden. Dit ook om de kosten te kunnen drukken. Als de planten en materialen  nog goed zijn waarom dan vervangen… (duurzaam) 

U kunt bij ons altijd aankloppen voor vrijblijvend advies.

  • Willen jullie ook mijn droomtuin aanleggen?

Dit doen wij het liefste. Maakt niet uit welke dag het is van het jaar. Wij staan voor u klaar.

Unieke tuin

Mensen en de wensen zijn uniek. Met onze expertise en ervaring creëren wij u droomtuin

Duurzaam

Doormiddel van kwaliteit producten te gebruiken heeft uw tuin een langere levensduur

Eigentijds ontwerp

Trends wisselen elkaar af, stijlen zijn echter tijdloos.

Hoogwaardig

Een exclusieve tuin kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen

Allround hoveniers

Wat wij nog meer doen