Welkom bij J. Versteegh Hoveniers
Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.
Direct contact
Previous
Next

Boomverzorging Culemborg

Bomen kunnen generaties oud worden. Ze zijn levende geschiedenis. Helaas zijn er echter ook vele factoren die een boom kunnen bedreigen. Zo zijn er allerlei schimmels die de stam of de wortels kunnen aantasten. Gelukkig zijn er specialisten die uw bomen kunnen verzorgen. Voor boomverzorging Culemborg kunt u bij hoveniersbedrijf J. Versteegh terecht.

Boom verzorging Culemborg: expertise

Bij boomverzorging komt veel kijken. Een boomverzorger heeft veel kennis nodig. Wist u dat u in een Nederlands bos alleen al meer dan 80 verschillende bomen kunt aantreffen? Elke boom heeft weer andere eigenschappen waar rekening mee gehouden moet worden bij de verzorging.

Bij J. Versteegh heeft men veel kennis over de verschillende soorten bomen. Sommige bomen zijn gevoeliger voor bepaalde ziekten dan andere bomen. De eikenspintkever zal niet snel het hout van een wilg eten. Er bestaan vele soorten bomenziekten met elk hun eigen geneeswijzen. Soms geneest een boom ook weer vanzelf. J. Versteegh helpt om uw boom weer gezond te maken en te houden. We kunnen u bovendien allerlei advies geven over bomen.

Boomverzorging Culemborg: vaardigheden

Een boomverzorger is een vakman. Hij beschikt over specifieke vaardigheden. Hij weet bijvoorbeeld de beste manier van kroonverankering of om bomen te snoeien.

Het personeel van hoveniersbedrijf J. Versteegh heeft een goede opleiding gehad waarbij ze getraind zijn in alle aspecten van boomverzorging. Wij zijn bovendien een erkend leerbedrijf. Regelmatig lopen er dus jonge mensen stage bij ons die in de praktijk kennis maken met ons prachtige vak.

Boomverzorging Culemborg: het verwijderen van stronken

Heeft u boomstronken in uw tuin staan die u graag weg wilt hebben? Bij J. Versteegh hebben we veel ervaring met het verwijderen van stronken. We gebruiken daarbij geen grote machines. Bij J. Versteegh verwijderen we boomstronken met een stobbenfrees. Deze machine is slechts 90 centimeter breed. Dit betekent dat we zelfs via kleine achterpaadjes uw tuin kunnen bereiken. Met een stobbenfrees kunnen we gemakkelijk kleine maar ook grote stronken verwijderen.

Boomverzorging Culemborg: veiligheid

Bij het verzorgen van bomen wordt logischerwijs veel geklommen. Helaas gebeuren er vaak ongelukken met het werken op grote hoogte. Dat gebeurt vooral als er geen rekening met de veiligheidsvoorschriften wordt gehouden. Bij J. Versteegh vinden we veiligheid bijzonder belangrijk. Niet alleen onze veiligheid, maar natuurlijk ook uw veiligheid.

Hoe maken we de risico’s zo klein mogelijk? Ten eerste door alleen te werken met VCA gekeurde machines. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Millieu. Dit keurmerk is bedoeld om het veilig werken te stimuleren en daardoor het aantal ongelukken te verminderen. De machines met een VCA certificaat zijn dus veilig voor ons en voor u.

We bezitten speciaal klimmateriaal bij J. Versteegh waarmee we veilig kunnen klimmen. We maken bovendien vaak gebruik van een hoogwerker om op lastig bereikbare plaatsen te komen zonder dat we enig gevaar lopen. Als ons personeel werkend aan hoogwerkers, versnipperaars, klimwerkzaamheden, Stobbe frezen, stronken rooien, zijn allen VCA gecertificeerd , zonder papieren wordt er niet geklommen.

Hovernierbedrijf J. Versteegh

Bij J. Versteegh doen we veel meer dan alleen boomverzorging. We onderhouden particuliere tuinen en bedrijfstuinen. We zorgen voor het groen bij tankstations. In de winter doen we aan gladheidbestrijding. We ontwerpen bovendien tuinen. Wilt u een prachtige tuin die voldoet aan al uw wensen? Wij ontwerpen een tuin die geheel bij u past. We kunnen de tuin daarna ook voor u aanleggen. Wilt u zelf aan de slag in uw tuin? U kunt bij ons allerlei tuingereedschap en machines huren. J. Versteegh is werkzaam in allerlei branches. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, overheden en instellingen.

U kunt ons bedrijf in het prachtige dropje Beesd bezoeken en ons persoonlijk ontmoeten. U kunt ook contact met ons opnemen via het formulier op onze contactpagina, per telefoon of per e-mail.

Klik op een van de logo’s om onze sociale media te bezoeken.

Kom in contact
Vind ons
Volg ons

Stuur uw bericht

Een vraag, verzoek of op zoek naar een offerte? Neem contact op!